Dünkü yazımda çocukların izledikleri YouTube kanallarının onlar için zararlı olabileceğinden, en iyisinin doğru kanal seçme alışkanlığı kazanana kadar onlarla birlikte özenle seçilmiş kanalları izlemek olduğunda bahsetmiştim.

Bu gün de sizlere, çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz, eğlendirici, eğitici ve ilham verici bazı kanalları tanıtmaya çalışacağım.

Barış Özcan

baris-ozcan
Barış Özcan

Barış Özcan hukuk okumuş bir ajans sahibi. Kanalında bu güne kadar hakkında bir fikriniz olmayan ama öğrendiğinizde sizde ilgi uyandıracak ve çok beğeneceğiniz konulara değiniyor. Çocuklarınızla birlikte harika şeyler öğrenirken, sıkılmadan izleyeceğiniz bir kanal. Her hafta bir video yayınlanıyor.

Basfi İle Deneysel Bilim

basfi-ile-deneysel-bilim

Organize İşler filminden hatırlayacağınız BKM oyuncularından Atakan Çelik’in BASF sponsorluğunda yayında olan kanalı Basfi ile Deneysel Bilim çocuklarınızın dikkatini çekecektir. Özellikle 8 yaşından büyük çocuklara öneririm.

Video Eğitim

video-egitim-haluk-tatar

Kurucusu Haluk Tatar‘ın deyimi ile Video Eğitim kanalında her şey var. Hem sizin hem de çocuğunuzun beynini dolduracak bilgiler kanalda mevcut. Yaş olarak 13 yaşından büyüklere tavsiye ederim.

Psikolog Beyhan Budak

beyhan-budak
Beyhan Budak

Beyhan Budak daha çok ilişkiler ve iletişim üzerinde çalışan bir psikolog. PsikolojiTV kanalında çok güzel ilişki ve kişisel gelişim videoları mevcut. Çocuklarınızın ergenlik çağında yön bulmaları için ilginç başlıklar mevcut. Büyüklere de tavsiye ederim.

MotivationalDoc

alan-mandell
Dr. Alan Mandell

Dr Alan Mandell “insanlara yardım etmek benim görevim” diyor. MotivationalDoc kanalında ekran başında çok kalmaktan kaynaklanan arızaları giderecek ameliyatsız yöntemler öneriyor.

Pablo Cimadevila

pablo-cimadevila
Pablo Cimadevila

Pablo belden aşağısı tutmayan İspanyol milli yüzücü, mücevher el sanatçısı ve kuyumcu. Walt Disney’in “eğer hayal edebiliyorsan yaparsın” sözünü kendine şiar edinmiş müthiş bir insan. Aslında onun için ayrı bir yazı hazırlamalıyım. Sosyal medya başarısını anlatmakla bitiremeyiz.

Ancak sizlere çalışarak nelerin başarılabileceğini göstermek açısından kanalını mutlaka tavsiye ediyorum.

Diğer Tavsiylerim

Evet sevgili dostlar, kendime göre seçtiğim bir kaç kanalı sizlerle paylaştım. Elbette bunlarla sınırlı kalmayın. Seçici bir YouTube izleyicisi olmayı başarırsanız mutlaka hayatınıza katkı yapacaktır. Aksi takdirde değerli vaktinizi boşa harcayacaktır.

Bu yazıyı dilediğin platformda paylaşabilirsin!

0 0 oy
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments